Securitatea națională și proiecte de infrastructură militară | Cătălin Podaru, CEO Leviatan Design, la DefenseRomania

Va fi o emisiune specială care va fi difuzată începând cu ora 17:00 pe platforma DefenseRomania.

Invitatul acestei ediții speciale va fi Cătălin Podaru, CEO al companiei Leviatan Desing, una din cele mai de succes companii private din industria de apărare din România. 

Directorul general al Leviatan Design va discuta la DefenseRomania despre ceea ce reprezintă infrastructura critică și impactul pe care îl are aceasta asupra securității naționale. Vor fi dezbătute și marile proiecte de construcție și infrastructură militară.

Vom afla totodată și care sunt implicațiile infrastructurii militare în ceea ce privește securitatea națională, mai ales în contextul actual de la granița României, după invadarea neprovocată a Ucrainei de către Federația Rusă.

Care sunt marile provocări ale companiilor care operează în zona de infrastructură critică va fi de asemenea un subiect abordat.

Nu în ultimul rând Cătălin Podaru, directorul Leviatan Design, va discuta la DefenseRomania și despre proiectele de infrastructură critică, explicând importanța acesteia pentru tehnica militară modernă, inclusiv infrastructura aeronautică din perspectiva programului F-16 Fighting Falcon.

Citește articolul integral >>>Securitatea națională și mari proiecte de infrastructură militară în România | Cătălin Podaru, CEO Leviatan Design, la DefenseRomania | DefenseRomania.ro