CSR

Munca este o călătorie continuă, iar strategia noastră de sustenabilitate și responsabilitate corporativă acoperă trei domenii de interes: grija pentru oameni, protecția mediului înconjurător, implicare educațională.

Acțiuni susținute

Fundația „Hospice Casa Speranței”

Din 2020  am acceptat invitația Fundației “Hospice Casa Speranței” de a le fi alături în demersurile lor de a oferi gratuit servicii integrate de îngrijire paliativă și educație persoanelor diagnosticate cu boli…

Asociația „Touched România”

Asociația „Touched România” este un izvor de inspirație al faptelor bune. Prin proiectele personalizate din semestrul al II-lea al anului 2021, sustinute in parteneriat cu voluntarii care se se implica în beneficiul…

“Proiectul “Organizatorul de gânduri“ este foarte interesant pentru că a dat posibilitate copiilor din programele Touched România să fie creativi, să ne arate și nouă cum văd lumea noastră a adulților și să viseze la un viitor mai bun. Donația primită va fi folosită pentru a ajuta acești copii minunați să aibă rezultate mai bune la școală și să reușească în viață.
Ornamentele de Crăciun au fost create cu drag, de copiii, mamele și voluntarii de la Touched România. Ei știu acum că nu sunt singuri, că munca lor este apreciată și că se pot baza pe prieteni ca voi. Mulțumim pentru această oportunitate și ne bucurăm să vă avem ca parteneri.“

natasa touched romania
Natașa Ungureanu – Director Executiv Asociația ``Touched România``

„Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi la cel mai mare eveniment anual de strângere de fonduri al HOSPICE – Balul Edelweiss. Ediția de anul acesta, mai mult ca alte ediții, a fost una de sărbătoare. Aniversăm 30 de ani de existență, 30 de ani de SPERANȚĂ pentru pacienții cu boli incurabile.
Peste 340.000 de euro s-au strâns în cadrul evenimentului caritabil, suma cu ajutorul căreia HOSPICE Casa Speranței vă continua să fie alături de pacienții care, suferind de o boală incurabilă, au rămas fară alternativă. Doar împreună și doar cu implicarea ta putem face o diferență în viață pacienților noștri.
Îți mulțumim încă o dată pentru implicare și sperăm că această frumoasă colaborare să continue și la edițiile viitoare ale evenimentului. Implicarea voastră ajunge să aibă echivalent în clipe prețuite pentru cei care au nevoie să știe că nu sunt singuri atunci când diagnostice grele schimbă normalitatea pe care o cunosc.
Iată și cifra magiei – datorita generozității voastre, aceasta sumă ne permite oferirea cu titlul gratuit pentru pacienții noștri incurabili a următoarelor servicii:
- 32 de zile de internare în sectiiloe de adulți și copii ale spitalelor noastre din Brașov și București –
100 de vizite efectuate de echipele noastre multidisciplinare la domiciliu pacienilor noștri În numele pacienților noștri cărora le vom oferi SPERANȚĂ și DEMNITATE, vă mulțumim!”

Mirela-Nemtanu_2022
Mirela Nemțanu Director Executiv - HOSPICE Casa Sperantei

„Ne bucură să vedem profesionalismul reprezentanților companiei Leviatan Design la evenimentele organizate de New Strategy Center și le mulțumim pentru sprijinul oferit asociației în activitatea sa. Remarcăm ideile și soluțiile inovatoare pe care le aplică în domeniul lor de activitate, interesul manifestat pentru teme precum: conectivitatea, infrastructura strategică sau mobilitatea militară.
O cultură de securitate se dezvoltă și prin implicarea mediului de afaceri, iar o capacitate de reziliență robustă a României nu se poate imagina fără companii românești puternice și fără o clasă de mijloc numeroasă și dinamică.”

george-scutaru
George Scutaru - Director General New Strategy Center

„Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat până acum prin prezentările susținute în cadrul cursului de Introducere în BIM, cât și pentru inițiativa BIM, în general. Cred că exemplele aplicate ale BIM în proiectare, execuție și coordonarea lucrărilor de construcții, pe care ni le prezentați, atât studenților cărora li se adresează cursul (an IV CCIA, IC Engleză și IC Germană, dar și celor din cadrul Facultății de Arhitectură) cât și nouă, cadrelor didactice, sunt bine-venite și arată necesitatea și actualitatea cursului.”

andrei-crisan
Dr. Ing. Andrei CRIȘAN - Șef de lucrări Departamentul de Construcții Metalice și Mecanica Construcțiilor, Facultatea de Construcții, Universitatea Politehnica din Timișoara

„În mod cert evoluția tehnologică și implementarea de noi tehnologii în proiectarea construcțiilor reprezintă viitorul, dar ca orice mediu, aș adăuga chiar unul bazat pe principii mecanice, și mediul academic prezintă o inerție destul de mare la schimbare și evoluție, deci implicit la tehnologizare și implementare acestor noi tehnologii. Recunosc că urmăresc cu atenție aceste trenduri în proiectarea și execuția construcțiilor de ceva timp, iar BIM este una de succes, motiv pentru care am ales în acest an să sprijin studenții aflați în stagiul de practică să descopere secretele acestei tehnologii. În concluzie, fără doar și poate, BIM reprezintă viitorul, iar mediul academic va trebui să investească mult mai multe resurse în integrarea BIM în pregătirea viitorilor ingineri pentru a deveni competitivi în piața locurilor de muncă după terminarea studiilor.”

da-buliga
Șef de lucrări dr.ing. Dan-Ilie BULIGA Academia Tehnică Militară Ferdinand I

„În ceea ce privește colaborarea cu Universitatea Tehnică de Construcții București și cu Fundația Academică a UTCB pot spune că treptat, companiile Ubitech Construcții și Leviatan Design s-au implicat din ce în ce mai multe activități pe care le-am desfășurat, plecând de la oferire de programe de practică studenților și până la eforturile de promovare a meseriei de inginer constructor în vederea atragerii câtor mai mulți candidați înspre domeniul nostru.
Vă doresc să aveți cât mai multe proiecte reușite și să ținem în continuare aproape.”

cezar-vladut
Cezar Vlăduț Ș.I dr. Ing. Prorector – UTCB