Directorul Leviatan Design, la ConstructFest

Mediul de afaceri din România este unul în care studenții pot învăța, se pot dezvolta și se pot implica în proiecte la nivelul celor de afară și în condiții de muncă, dacă nu, mai bune, a transmis marți directorul Leviatan Design, Cătălin Podaru, în cadrul ConstructFEST 2022 – Târgul european de construcții pentru elevi și studenți. 

Cătălin Podaru a participat marți la ConstructFEST, târgul virtual de referință pentru piața de construcții din România și din Europa ce se află la a cincea ediție în anul 2022, organizat de Universitatea Tehnică de Construcții București. Evenimentul are loc în perioada 4-8 aprilie și se desfășoară în sistem hibrid, fiind organizat fizic, punând însă la dispoziție și o platformă dedicată interacțiunii dintre participanți și companii.

ConstructFEST este dedicat interacțiunilor dintre studenți, reprezentanții mediului de afaceri privat și reprezentanții instituțiilor de învățământ.

„Ne bucurăm că putem fi din nou parteneri în cadrul acestui eveniment și aș vrea să felicit universitatea pentru schimbarea de abordare radicala făcută în ultimii ani, și anume, să meargă către student, către elev. Știu ca UTCB, în ultimul an, merge chiar către zona de licee, pentru a prezenta oferta de educație și avantajele profesiei de inginer”, a subliniat Cătălin Podaru.

Mai mult, directorul Leviatan Design a ținut să precizeze că acest eveniment este „despre student”.

Citește articolul integral >>>Directorul Leviatan Design, la ConstructFest: Mediul de afaceri din România este unul în care studenții se pot dezvolta și se pot implica în proiecte la nivelul celor de afară – caleaeuropeana.ro