Pavilion administrativ în Baza 86 Aeriană Borcea | Un nou proiect din domeniul securității și apărării, finalizat cu succes de Leviatan Design2 min. de citit

Leviatan Design a finalizat cu succes un nou proiect din domeniul securității și apărării, ce a presupus proiectarea unui pavilion care să asigure o bună desfășurare a activităților administrative din cadrul Bazei 86 Aeriene Borcea.

Pavilionul administrativ proiectat de Leviatan Design este alcătuit dintr-un singur corp de clădire cu un regim de înălțime de S + P + 2E și o suprafață utilă de aproximativ 6.500 mp. Pavilionul cuprinde săli de conferințe și de ședințe, birouri, spații tehnice, grupuri sanitare și alte spații pentru derularea activităților zilnice.

 

Clădirea proiectată de Leviatan Design va avea o fațadă double skin, cu elemente arhitecturale din panouri de tablă expandată, care au atât rol de umbrire, cât și de filtru vizual.

Utilizarea metodologiei BIM le-a permis specialiștilor noștri să obțină un nivel ridicat de calitate în procesul de proiectare și să finalizeze acest proiect într-un timp record de numai 80 de zile, fapt pentru care etapa de execuție s-a desfășurat până acum mai rapid decât termenul asumat.

Baza 86 Aeriană Borcea se află în prezent într-un proces de modernizare și extindere a infrastructurii existente, acolo unde se desfășoară activități militare specifice, la care participă atât Forțele Armate Române, cât și trupe ale altor state membre NATO.

Lucrările la pavilionul administrativ continuă astfel investițiile cu rol de modernizare a bazei militare, care au fost demarate în urmă cu câțiva ani și se desfășoară într-un ritm susținut.

Compania Leviatan Design are o importantă experiență în dezvoltarea infrastructurii strategice, având în derulare două dintre cele mai mari proiecte din domeniul securității și apărării din România, la Câmpia Turzii și la Sibiu.

Proiectul realizat de Leviatan Design a fost prezentat și în emisiunea Pro Patria din data de 1 iulie, realizată de Armata României Media, care poate fi urmărită la acest link: https://bit.ly/3PLajIT (de la minutul 3:24).