Leviatan Design: Modul de gandire genereaza mari obstacole in calea digitalizarii

Obstacolele din calea digitalizarii sunt generate de modul de gandire (eng. mindset). Tot incercand sa identificam problemele, deseori neglijam tocmai lucrurile care merg bine in domeniul nostru de activitate. De exemplu, Romania este tara care beneficiaza de una dintre cele mai bune conectivitati la internet din lume, in ceea ce priveste viteza de transfer a pachetelor de date, a declarat Romina Posea, Head of Planning and Continuous Improvement Office Leviatan Design, cu prilejul participarii la cea mai recenta editie a videoconferintelor EURO-Constructii.

„Noi avem incredere in faptul ca ne putem schimba acest mod de gandire: de la prejudecata ca tot ceea ce ne propunem sa facem este prea dificil, incat sa merite macar sa ne apucam de lucru, la actiunea concreta: la convingerea ca avem capacitatea de a arde cateva etape astfel incat sa putem ajunge mai repede la obiectivele de digitizare, digitalizare si in final la o transformare digitala. Este necesar ca obstacolul neincrederii si deznadejdii sa nu fie lasat sa ne opreasca din actiune. De multe ori folosim expresii si cuvinte fara a le stapani cum se cuvine sensurile. De aceea am considerat utila definirea precisa a procesului de transformare digitala, ce reprezinta integrarea tehnologiei digitale in toate aspectele operationale ale unei afaceri, facand activitatile specifice mai eficiente, mai productive si mai sigure. In ceea ce priveste digitizarea, aceasta este procedura de trecere de pe suportul clasic pe cel digital, iar digitalizarea constituie folosirea aplicatiilor software pentru procesare”, a declarat Romina Posea.

Citește articolul integral aici >>> https://www.agendaconstructiilor.ro/files/digitalizarea-in-constructii-industrie/leviatan-design-modul-de-gandire-genereaza-mari-obstacole-in-calea-digitalizarii.html