După terminalul militar de pe Otopeni, Leviatan Design construiește unul civil la Caransebeș. Aeroportul ar putea avea și centru de testare al dronelor

Un proiect major ia naștere la Caransebeș, unde compania românească Leviatan Design a demarat construcția de la zero a unui terminal civil. Aerportul de aici ar putea dispune inclusiv de un centru de testare al dronelor și al noilor tehnologii.

Despre acest proiect, în contextul a 10 ani de activitate, ne-au vorbit reprezentanții Leviatan Design, companie românească ce activează în domeniul construcțiilor și infrastructurii civile și militare.

Cătălin Podaru, CEO al companiei Leviatan Design, alături de Maria Văsi, Coordonator Birou Structuri Leviatan Design și Gabriel Marcu, Director Tehnic în cadru Leviatan Design, au făcut referiri inclusiv despre ambițiosul proiect de pe aeroportul din Caransebeș care va avea și un centru de inovare și de testare a tehnologiilor noi.

Citește articolul integral aici >>> https://www.defenseromania.ro/dupa-terminalul-militar-de-pe-otopeni-leviatan-design-construieste-unul-civil-la-caransebes-aeroportul-ar-putea-avea-si-centru-de-testare-al-dronelor_617144.html