Back
Imagine reprezentativă

Sprijin constant pentru HOSPICE Casa Speranței, oferit de Leviatan Design

Cu entuziasm și inimi pline de speranță, am acceptat invitația de a participa la Gala Aniversară HOSPICE, care a avut loc în data de 6 martie 2024, la Palatul CEC, acolo unde echipa HOSPICE a sărbătorit 32 de ani de grijă pentru pacienții cu boli incurabile.

Participarea noastră la acest eveniment nu este doar o tradiție, ci o dovadă a respectului profund și a recunoștinței pe care le avem față de munca vitală pe care o desfășoară echipa HOSPICE.

„Am ales să susținem fundația HOSPICE cu atât de mult suflet, pentru că, în ritmul alert al vieţii de azi, ne învață să prețuim timpul, cu tot ce aduce și cu tot ce duce. Mulțumim fundației HOSPICE pentru oportunitatea de a fi alături an de an, în această construcție de fapte bune, pe care o înălță de 32 de ani”, a declarant, în cadrul evenimentului, Alina Podaru, Chief People Officer la Leviatan Group.

Ne onorează premiul “Oameni și Companii pentru HOSPICE”, acordat grupului nostru de companii în cadrul Galei Aniversare HOSPICE 32 ani, precum și cuvintele minunate primite de la Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE, pe care vă invităm să le descoperiți mai jos.

„De-a lungul timpului, angajații din cadrul tuturor companiilor Grupului Leviatan au folosit absolut toate mecanismele de suport pentru HOSPICE. Au fost implicați în acțiuni de voluntariat, au alergat la toate evenimentele sportive la care fundația a fost cauză beneficiară, au fost Moș Crăciun pentru copiii centrului Socio-Medical de la Adunații Copăceni și chiar au licitat obiecte de artă la evenimentele caritabile organizate de HOSPICE. Au făcut, de asemenea, sponsorizări generoase către fundație prin intermediul mecanismelor de redirecționare a 3,5% și 20% din impozit pentru angajați și, respectiv, pentru companii. Prin suportul Grupului Leviatan, HOSPICE Casa Speranței a putut asigura 345 de zile de internare pe unitatea cu paturi, 540 vizite la domiciliu și 919 intervenții în ambulator”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE.

Pe parcursul acestui an vom participa la noi acțiuni de sprijin a fundației HOSPICE Casa Speranței, la care echipa noastră este nerăbdătoare să participe. Cu fiecare pas pe care îl facem împreună, scriem noi capitole în povestea plină de speranță a fundației HOSPICE.

Practică&Internship