Back
Imagine reprezentativă

Succesul și inovația, rezultate ale diversității și incluziunii în cadrul echipei Leviatan Design

În cadrul companiei Leviatan Design, succesul și inovația sunt rezultatele diversității și incluziunii în toate aspectele. Rolul femeilor la Leviatan Design este considerat esențial pentru progresul și dezvoltarea continuă a organizației, fapt pentru care compania de arhitectură și inginerie a creat un mediu prielnic pentru dezvoltarea talentelor feminine.

În industriile de arhitectură, inginerie și construcții, unde creativitatea și inovația conduc la soluții remarcabile, Leviatan Design se mândrește cu o prezență puternică a femeilor în toate departamentele, care aduc o perspectivă valoroasă, spirit antreprenorial și o abordare holistică în proiectele ambițioase pe care le dezvoltă compania.

Echipa Leviatan este formată din 53% femei, cu o prezență impresionantă de 60% în pozițiile de top și middle management. Această reprezentativitate semnificativă subliniază angajamentul companiei pentru egalitatea de gen și recunoașterea contribuțiilor valoroase pe care le are fiecare femeie care face parte din această echipă.

Prin cultivarea unei culturi a respectului reciproc, a deschiderii la colaborare și a aprecierii pentru diversitate, compania de arhitectură și inginerie a creat un mediu de lucru stimulant, care oferă multiple oportunități de dezvoltare profesională, astfel încât femeile ambițioase să exceleze. Leviatan Design prețuiește realizările remarcabile ale femeilor din cadrul echipei și rămâne dedicată promovării egalității de șanse și a incluziunii în toate aspectele activității.

În anul 2023, femeile au reprezentat doar 10,8% din forța de muncă în industria construcțiilor din Statele Unite ale Americii, conform unui raport publicat de Biroul de Statistică a Muncii (BLS) din SUA. În ceea ce privește forța de muncă europeană din domeniul construcțiilor, femeile au reprezentat 15% din angajații acestui sector, potrivit unui articol publicat în 2023 de Oxford Economics. În România, în timp ce numărul bărbaților în construcții a crescut în perioada 2019-2021, s-a înregistrat o scădere constantă a numărului de femei în construcții. În anul 2020, mai puțin de 13% din totalul angajaților în construcții erau femei, conform unui articol publicat de Plan Radar.

În acest context, Leviatan Design se distinge ca un lider în promovarea diversității și incluziunii. La Leviatan Design, fiecare femeie aduce cu sine o poveste unică, competențe remarcabile și o pasiune extraordinară pentru excelență. Femeile din echipa Leviatan demonstrează că talentul, perseverența și viziunea pot depăși orice bariere. Prin contribuțiile lor valoroase, ele redefinesc standardele de excelență și inspiră generațiile viitoare de profesioniști din aceste domenii dinamice.

Femei performante din echipa Leviatan Design

Alina este arhitect și face parte din echipa Leviatan de aproape 5 ani, timp în care și-a adus contribuția în numeroase proiecte importante ale companiei. Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, ea descrie mediul profesional actual ca fiind creativ, dinamic și inovator. Alina apreciază rolul pe care îl are pentru că îi permite să creeze, alături de colegii săi, proiecte care transformă ideile în realitate.

Cu o experiență profesională de peste 6 ani, Andreia este inginer proiectant instalații sanitare și face parte din această echipă de 2 ani. Mărturisește că este inspirată de viziunea orientată către viitor a companiei și este încântată că mediul în care activează pune accent pe dezvoltare continuă și progres, ceea ce îi permite să fie în permanență activă și să descopere mereu ceva nou.

Ilinca este arhitect și are o experiență profesională valoroasă, care se întinde pe mai bine de 10 ani. Face parte din echipa Leviatan de peste 4 ani și apreciază că mediul în care își desfășoară activitatea îi oferă posibilitatea de a găsi soluții pentru situații complexe, ceea ce o ține motivată în permanență.

Ambițioasă, optimistă și diplomată, Corina este inginer proiectant instalații electrice și s-a alăturat echipei Leviatan acum mai bine de 4 ani. Ea menționează că respectul si deschiderea către colaborare sunt calități pe care le admiră la colegii săi de departament, alături de care a dezvoltat o mulțime de proiecte inovatoare.

Anca este arhitect și are o experiență profesională remarcabilă, pe care a dobândit-o pe parcursul a peste 20 de ani, iar de aproape 2 ani face parte din această echipă. Ea apreciază cel mai mult la colegii săi profesionalismul, comunicarea deschisă și capacitatea de a lucra în echipă. Când vine vorba despre rolul său, Anca afirmă că identificarea de soluții creative reprezintă o provocare continuă, iar fiecare proiect pe care îl dezvoltă îi oferă noi oportunități de a învăța și de a se dezvolta din punct de vedere profesional.

Cu o experiență profesională de aproape 7 ani, Laura este inginer proiectant instalații sanitare la Leviatan Design de 1 an și jumătate. Ea apreciază cel mai mult la jobul său că îi oferă posibilitatea de a-și aduce aportul în proiecte de anvergură, utilizând tehnologii de ultimă oră. De asemenea, este încântată de faptul că munca sa contribuie la dezvoltarea de proiecte sustenabile și inovative.

Roxana este arhitect și face parte din această echipă de mai bine de 2 ani. Ea apreciază că frumusețea jobului pe care îl are constă în faptul că lucrează pentru oameni și creează pentru ei. În acest context, ea menționează că rolul de arhitect presupune să fii și un bun psiholog, pentru a înțelege care sunt nevoile oamenilor și a îmbină cât mai bine frumosul cu utilul în proiectele pe care le dezvolți pentru aceștia.

În urmă cu peste 2 ani, Violeta s-a alăturat echipei Leviatan, unde activează ca expert achiziții publice. Ea descrie mediul profesional în care își desfășoară activitatea ca fiind armonios și eficient, datorită colegilor care își demonstrează dedicarea, implicarea și atenția în tot ceea ce fac.

Articolul integral este disponibil pe site-ul angajatorulmeu.ro, la acest link: https://shorturl.at/jsCZ5

Practică&Internship