Back
Imagine reprezentativă

Organizatorul de gânduri, sursa de vitamine pentru minte și suflet a echipei Leviatan Design

Construirea unui mediu de lucru sănătos pentru membrii echipei a fost, încă de la înființarea sa, în urmă cu 11 ani, una dintre prioritățile companiei Leviatan Design, un furnizor de soluții integrate de arhitectură și inginerie civilă, cu capital 100 la sută românesc.

Leviatan Design, un promotor al digitalizării sectorului de construcții, investește masiv în tehnologii de ultimă generație și în soluții inovatoare, care să-i pună în valoare capacitatea de a gestiona proiecte complexe și de a livra soluții la cele mai înalte standarde. Toate acestea n-ar fi posibile fără o echipă solidă, care să acționeze ca un tot unitar. De aceea, compania este preocupată în permanență să ofere un mediu de lucru sănătos și pozitiv.

Echipa Leviatan Design are cunoștințe tehnice temeinice și este formată din arhitecți, ingineri de instalații și specialiști în realizarea de structuri, manageri de proiect și personal administrativ, care oferă calitate fiecărui proiect pe care îl dezvoltă. Pentru ei, Leviatan desfășoară programe de dezvoltare personală, sprijină fiecare membru al echipei prin cursuri de specializare personalizate, promovează beneficiile practicării sportului prin facilitarea accesului în sălile de sport și la evenimentele sportive, realizează sesiuni de masaj și streching la birou și pune la dispoziția colegilor resursele necesare pentru energizarea minții și a sufletului: fructe proaspete, cafea, cărți sau petreceri tematice, care să faciliteze socializarea și interacțiunea umană.

Gânduri care inspiră

Un instrument menit să le aducă membrilor echipei Leviatan Design un plus de inspirație şi să-i ajute în derularea activităților zilnice este Organizatorul de gânduri, pe care fiecare coleg îl primește la început de an. Organizatorul nu este o simplă agendă, ci o sursă importantă de vitamine pentru minte și suflet.

Povestea sa a început în 2016, cu schițe în creion, centrate pe oamenii din echipa Leviatan și pe gândurile lor. Pe măsură ce aceste gânduri au fost transpuse în scris, Organizatorul de gânduri a căpătat tot mai multă culoare și sens.

Fiecare coleg de la Leviatan Design primește, la început de an, Organizatorul de gânduri.

Ediția digitală a Organizatorului, lansată în 2023, a avut rolul de a facilita interacțiunile dintre membrii echipei și de a crea un cadru în care fiecare poate împărtăși idei inspiraționale. Anul trecut, Organizatorul de gânduri a adoptat conceptul fotografic “Lumi în miniatură”, dezvoltat de artistul vizual Anca Dușe. Rezultatul a fost crearea a 12 compoziții artistice ce i-au avut ca protagoniști pe membrii echipei Leviatan, surprinși în ipostaze inedite.

Ca parte a acestei campanii, a fost lansat și un concurs, denumit “Gânduri care ne inspiră”, pentru a premia cele mai frumoase gânduri și idei. Concursul a fost structurat în 12 etape, iar la finalul fiecărei luni a fost desemnat un câștigător, care a intrat în posesia unui MysteryBox.

În ianuarie – Luna Obiectivelor -, gândul lui Marius i-a adus un abonament anual pe Upriserz, cea mai mare platformă de educație online pe bază de abonament din România. În februarie – Luna Limbii Materne -, Florența a împărtășit un citat de William Shakespeare, care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor, și a câștigat două bilete la o piesă de teatru la Teatrul Național București.

Denisa a avut cel mai apreciat gând în martie – Luna Femeii -, și a fost răsplătită cu un voucher la THAIco SPA. Cel mai apreciat gând în aprilie – Luna Pământului – a fost al Mirelei. Premiul câștigat de ea: o experiență inedită pentru două persoane la Crama de Piatră.

Pentru gândul său din mai – Luna Familiei -, Roxana a fost răsplătită cu o experiență pentru patru persoane la Escape Room și un prânz cu familia la un restaurant din București. Gândul Danei a fost cel mai apreciat în iunie – Luna Copiilor. Un citat despre copilărie i-a adus Danei o sesiune de yoga, meditație și coaching, la studioul SUNTUNCOPAC, alături de fiicele sale.

Roxana, colega din Departamentul Juridic, a câștigat etapa din iulie – Luna Prieteniei -, după ce a împărtășit un citat inspirațional pe această temă. Premiul său a constat într-o invitație la Stand-up Comedy. Dedicată inventatorilor, luna august a adus-o în prim-plan pe Gabriela, din Departamentul Juridic. După ce a împărtășit un citat despre inventatori, ea s-a bucurat de o experiență de neuitat într-un simulator de zbor Boeing 737NG.

Daniela,din Departamentul Ofertare-Devize, a câștigat etapa din septembrie a concursului “Gânduri care ne inspiră”, dedicată Inginerului și Constructorului Român, cu un citat al lui Albert Einstein. Premiul Danielei a constat într-un voucher de 800 de lei la Dedeman. Denisa, colega de la HR, a câștigat etapa din luna octombrie, dedicată Arhitectului, după ce a împărtășit un citat al lui Richard Buckminster Fuller. Premiul său a constat într-un card cadou de 800 de lei la IKEA.

Marcată în fiecare an, în 16 noiembrie, Ziua Internaţională a Toleranţei îndemnă la înțelegere şi respect reciproc, dialog şi cooperare între culturi, civilizaţii şi popoare. Nu întâmplător, aceasta a devenit tema penultimei luni din 2023. A fost o etapă câștigată de Oana, din Departamentul Ofertare-Derulare Contracte, după ce a împărtășit un citat al lui Miguel Ángel Ruiz. Premiul său a constat în două bilete la expoziția Efectul Picasso și o experiență culinară completă, la un restaurant la alegere.

Finalul de an este un moment propice pentru a fi recunoscători pentru toate bucuriile de care am avut parte pe tot parcursul anului. De aceea, ultima lună din 2023 a devenit, la Leviatan, Luna Recunoștinței. Ultima etapă a concursului “Gânduri care ne inspiră” a fost câștigată de Roxana, care a intrat în posesia unui voucher de 800 de lei la eMag.

Valori care inspiră

La începutul anului 2024 a fost prezentat noul concept al Organizatorului de gânduri, care are la bază o serie de valori cu o semnificație aparte pentru compania Leviatan Design. În acest context, a fost lansată o nouă competiție, care urmărește de data aceasta să evidențieze modul în care valorile din noul Organizator i-au ajutat pe membrii echipei Leviatan să parcurgă drumul provocator al dezvoltării personale.

 

Concursul se va desfășura pe tot parcursul acestui an. La finalul lui 2024, autorul celor mai apreciate povești personale, publicate pe parcursul a cel puțin șase luni calendaristice, va intra în posesia unui premiu surpriză, în valoare de 5.000 lei.

Articolul integral este disponibil pe site-ul angajatorulmeu.ro, la acest link: https://bit.ly/3Oqs7rj

Practică&Internship