Back
Imagine reprezentativă

LEVIATAN DESIGN – în TOP 10 firme de arhitectură şi proiectare din România

LEVIATAN DESIGN – în TOP 10 firme de arhitectură și proiectare din România

Conform analizei anuale a pieței de arhitectură și proiectare din România în 2020, realizată de IBC Focus, compania Leviatan Design se clasează pe poziția a 8-a din 100 cele mai puternice firme din România.

S-au analizat peste 300 de companii în primă fază, iar 100 dintre ele au fost supuse unei analize amănunțite, în cadrul căreia au fost evaluate cifra de afaceri, numărul de proiecte avute în derulare în ultimele 12 luni, numărul de investiții, rapoarte analizate în comparație cu situația din anul precedent.

Prin investiții continue în oameni și în tehnologie, compania Leviatan Design a putut aborda proiecte complexe de tip design&build în termene scurte de livrare și nivel ridicat de calitate.

Aplicarea principiilor standardului BIM în fiecare pas din procesul proiectării într-un mod concret și standardizat a permis echipei să adopte operațional tehnologii de vârf precum “Virtual Reality” și “Mixed Reality” pentru coordonarea proiectelor și verificarea calității pe parcursul procesului de proiectare, dar și în execuție.

Cu o prezență pe piața construcțiilor din 2012, compania integrează toate specialitățile: proiectare, arhitectură structură și instalații, și își concentrează atenția pe dezvoltare și ridicarea calității proiectelor în condițiile de piață actuale, prin investiții majore în tehnologie și echipamente, care se apropie de 1 milion de euro de-a lungul timpului, dar și în oameni, aceștia fiind cea mai valoroasă resursă a companiei.

Prin proceduri și o cultură organizațională solidă, alături de o echipă unită și integrată, care a crescut de la an la an, compania a investit în tehnologii și softuri de înaltă performanță și training-uri pe specialități, devenind realmente un colectiv generator de standardizări proprii și know-how în piață. 

Creșterea performanțelor este rezultatul investițiilor continue care se realizează în cadrul companiei și este o muncă de echipă.

Cu o echipă formată din aproape 90 de specialiști (arhitecți, proiectanți și personal suport), în care se investește continuu, compania a reușit să își crească performanța și să livreze la termen proiecte complexe cu funcțiuni diferite, în peste 75% din județele României.

 

Practică&Internship