Back
Imagine reprezentativă
Portofoliu

Pavilion administrativ nou în București

Proiectul face parte din domeniul securității și apărării și a presupus proiectarea unui pavilion administrativ, a rețelelor de utilități și a căilor de acces rutier și pietonal.

Pavilionul administrativ cuprinde birouri, săli de ședințe, conferințe și festivități, spații tehnice, grupuri sanitare și alte spații pentru derularea activităților zilnice. Acesta are un regim de înălțime de D + P + 4E, o suprafață desfășurată de aproximativ 8.500 mp și o înălțime totală de 21 m.

Specialiștii Leviatan au avut în vedere integrarea de soluții sustenabile în cadrul acestui proiect, care folosesc energie din surse regenerabile și asigură un nivel ridicat de performanță energetică. Două dintre aceste soluții includ panouri solare și un sistem de panouri fotovoltaice.

Utilizarea metodologiei BIM le-a permis specialiștilor Leviatan să obțină un nivel ridicat de calitate în etapa de proiectare și a facilitat, totodată, o bună coordonare între specialități. În plus, prin încărcarea proiectului în platforma BIM360, beneficiarul a putut vedea cum arată proiectul înainte ca acesta să fie finalizat și predat.

 • CLIENT

  Ministerul Apărării Naționale

 • AMPLASAMENT

  Municipiul București

 • SUPRAFAȚĂ DESFĂȘURATĂ

  8.412,62 Mp

 • STADIU DESIGN

  Finalizat

Practică&Internship