Back
Imagine reprezentativă
Portofoliu

Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu”

Proiectul, contractat în temeiul regulamentului privind achizițiile publice de la NATO Support and Procurement Agency (NSPA), se va derula până la jumătatea anului 2024 și presupune proiectarea unei serii de clădiri și platforme de depozitare, precum și a unui heliport în cadrul Bazei 57 Aeriane „Mihail Kogălniceanu”, situată în Județul Constanța.

Mai exact, specialiștii Leviatan vor gestiona etapa de proiectare, la standarde NATO, pentru o clădire de depozitare a tehnicii militare, o clădire de mentenanță a vehiculelor, o clădire de depozitare multifuncțională, o serie de platforme de depozitare și un heliport.

Proiectul este deosebit de relevant pentru securitatea națională a României, ca furnizor de securitate în alianța NATO, ținând cont de contextul internațional actual. Misiunea Bazei 57 Aeriane „Mihail Kogălniceanu” este aceea de a participa la apărarea spaţiului aerian, la constituirea pachetelor de forţe dislocabile şi la sprijinul instituţiilor statului şi a autorităţilor locale în situaţii de urgenţă.

  • CLIENT

    NATO Support And Procurement Agency (NSPA)

  • AMPLASAMENT

    Mihail Kogălniceanu, Județul Constanța

  • STADIU DESIGN

    În Desfășurare

Practică&Internship