Back
Imagine reprezentativă
Portofoliu

Pavilion administrativ nou în Baza 86 Aeriană Borcea

Proiectul a presupus proiectarea unui pavilion care să asigure o bună desfășurare a activităților administrative din cadrul Bazei 86 Aeriene Borcea.

Pavilionul administrativ este alcătuit dintr-un singur corp de clădire, are un regim de înălțime de S + P + 2E și o suprafață utilă de aproximativ 6.500 mp. Pavilionul cuprinde săli de conferințe și de ședințe, birouri, spații tehnice, grupuri sanitare și alte spații pentru derularea activităților zilnice.

Specialiștii Leviatan au utilizat metodologia BIM în realizarea acestui proiect, ceea ce le-a permis să obțină un nivel ridicat de calitate în procesul de proiectare, în termenul asumat prin contract, iar etapa de execuție a putut începe astfel la timp.

Clădirea proiectată de Leviatan Design va avea o fațadă double skin, cu elemente arhitecturale din panouri de tablă expandată, care are atât rol de umbrire, cât și de filtru vizual.

Baza 86 Aeriană Borcea se află în prezent într-un proces de modernizare și extindere a infrastructurii existente, acolo unde se desfășoară activități militare specifice, la care participă atât Forțele Armate Române, cât și trupe ale altor state membre NATO.

Lucrările la pavilionul administrativ continuă astfel investițiile cu rol de modernizare a bazei militare, care au fost demarate în urmă cu câțiva ani și se desfășoară într-un ritm susținut.

 • CLIENT

  Ministerul Apărării Naționale

 • AMPLASAMENT

  Borcea, Județul Călărași

 • REGIM DE ÎNĂLȚIME

  P + M + 1E

 • SUPRAFAȚĂ DESFĂȘURATĂ

  7.911,35 Mp

 • STADIU DESIGN

  Finalizat

 • STADIU EXECUȚIE

  În Desfășurare

Practică&Internship