Leviatan Design @POLIJobs 20234 min. de citit

Compania Leviatan Design va fi prezentă la POLIJobs, cel mai mare târg de joburi organizat de o universitate din România – Universitatea POLITEHNICA din București, care se va desfășura în Clădirea Rectorat, Hol AN, în perioada 15-16 noiembrie 2023, între orele 10:00 – 16:00.

Te așteptăm la standul Leviatan de la POLIJobs (Zona 4, stand 61), pentru a afla în detaliu de la specialiștii noștri ce oportunități de carieră ți-am pregătit, dar și pentru a vedea în acțiune HoloLens 2 și NavVis VLX, două echipamente de ultimă generație din dotarea specialiștilor noștri, care te vor surprinde cu siguranță.

Aplică acum!

#Concurs

În plus, ți-am pregătit un concurs în cadrul căruia poți câștiga o trotinetă electrică. Concursul va începe miercuri, 15 noiembrie 2023, la ora 09:00 și se va încheia luni, 20 noiembrie 2023, la ora 16:00. Câștigătorul va fi anunțat miercuri, 22 noiembrie 2023, până la ora 17:00.

Concursul se desfășoară pe paginile noastre de Facebook și Instagram, iar regulamentul poate fi accesat aici.

Leviatan Design este o companie de top din domeniul construcțiilor din România, specializată în proiecte de tip Design & Build cu grad ridicat de complexitate, în care integrează soluții inovatoare care să contribuie la dezvoltarea unei societăți sustenabile, mai bună și mai sigură.

Specialiștii Leviatan utilizează cele mai noi softuri din domeniul construcțiilor, precum Revit, Navisworks, InfraWorks și multe altele, precum și echipamente de ultimă generație, cum ar fi NavVisVLX, HoloLens 2 și Drona DJI Matrice 300 RTK.

Aplică acum!

Andrei a urmat cu succes programul nostru de practică & internship, iar acum face parte din echipa noastră.

“Experiența mea în cadrul companiei a fost extrem de bună. Aprecierea mea crește pentru profesionalismul și atmosfera dinamică din cadrul colectivului, precum și pentru organizarea impecabilă a echipei. Am avut ocazia să-mi dezvolt abilitățile tehnice, cu accent pe utilizarea eficientă a diverselor software-uri, într-un mediu de lucru dedicat și colaborativ. Sunt entuziasmat să contribui la atingerea obiectivelor noastre comune și să continui să învăț și să evoluez în această atmosferă motivantă”, Andrei, Tehnician Proiectant la Leviatan Design și student anul IV, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din București.

Cum se va desfășura programul de Internship la Leviatan Design?

Dacă vei fi selectat în programul Internship, vei avea atât un coordonator, cât și un mentor, care îți vor ghida activitatea pe parcursul întregului program.

Coordonatorul tău va fi unul dintre specialiștii de bază ai companiei noastre. El te va ajuta să te familiarizezi cu activitățile departamentului în care amândoi vă veți desfășura activitatea, va monitoriza și va coordona sarcinile tale zilnice și îți va acorda feedback permanent, pentru ca tu să îți îmbunătățești performanța continuu.

Mentorul va acționa ca sursă de suport și motivare pentru dezvoltarea ta profesională și personală.
El va avea grijă ca tu să beneficiezi de toate avantajele programului de Internship, astfel încât să îți îmbunătățești perspectivele angajării viitoare.

Programul nostru de Internship se desfășoară exclusiv la sediul nostru, situat pe Splaiul Unirii Nr. 165, TN Offices 2, etaj 8, Sector 3, București.

Te așteptăm în echipa noastră! Aplică acum!    *câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii!

    Fii parte din comunitatea noastră online

    Astfel vei fi la curent cu toate programele și concursurile pe care le pregătim, dar și cu joburile disponibile în cadrul companiei noastre.