Back
Imagine reprezentativă

Organizatorul de gânduri | Ediția 2024

Din dorința de a facilita interacțiunile dintre membrii echipei și a crea un cadru potrivit în care fiecare coleg să împărtășească idei inspiraționale, anul trecut a fost lansată și o ediție digitală a Organizatorului, în cadrul căreia a fost creat concursul Gânduri care ne inspiră.

Concursul a generat pe tot parcursul anului anterior o adevărată efervescență de idei, gânduri și citate frumoase, ceea ce ne-a bucurat nespus și ne-a oferit tuturor inspirație din plin. În cadrul competiției, au fost acordate 12 premii în valoare de peste 7.500 de lei colegilor care au primit cele mai multe voturi din partea echipei. Pentru a vedea cum s-a derulat anul trecut concursul Gânduri care ne inspiră, click aici.

Un nou concept

Ediția din 2024 a Organizatorului a beneficiat de un nou concept, care are la bază o serie de valori cu o semnificație aparte pentru companiile din Leviatan Group. Cu această ocazie, a fost lansat un nou concurs intern, care urmărește de data aceasta să evidențieze modul în care valorile din noul Organizator i-au ajutat pe membrii echipei Leviatan să parcurgă drumul provocator al dezvoltării personale.

Competiția se va desfășura până la finalul acestui an și va aduna laolaltă experiențele de viață ale colegilor noștri, pentru a încuraja fiecare membru al echipei să atingă un nivel ridicat de performanță prin dezvoltare continuă. Câștigătorul concursului va fi desemnat autorul celor mai captivante povești personale, care va intra în posesia unui premiu surpriză în valoare de 5.000 lei.

Suntem convinși că noul concurs va amplifica spiritul echipei Leviatan și pasiunea pentru excelență.

Valori care ne inspiră

Ianuarie – energie și entuziasm

Energia și entuziasmul sunt valori care stimulează dezvoltarea personală și profesională. Energia favorizează o abordare proactivă și dinamică, esențială pentru a face față provocărilor și pentru a atinge obiective ambițioase, iar entuziasmul alimentează motivația și inspirația, două elemente importante pentru inovare.

Împreună, aceste valori facilitează adaptabilitatea, reziliența și colaborarea, fiind motoarele succeselor noastre. În esență, cele două valori transformă atât provocările, cât și oportunitățile în experiențe de învățare valoroase.

Februarie – adaptabilitate

Adaptabilitatea este o valoare esențială care ne ajută să explorăm cu succes diferite medii. Această valoare ne permite să răspundem eficient la noile provocări și situații neașteptate, transformând obstacolele în oportunități de creștere.

Prin adaptabilitate, ne dezvoltăm flexibilitatea mentală și emoțională, ne îmbunătățim capacitatea de a gândi critic și de a lua decizii informate în circumstanțe diverse. Acest lucru ne face nu doar mai pregătiți în fața schimbărilor, dar și mai deschiși la noi idei și perspective.

Martie – respect

Respectul este esențial pentru a construi relații armonioase și productive. El favorizează comunicarea eficientă și deschisă, reducând conflictele și îmbunătățind înțelegerea reciprocă.

Această valoare crește gradul de satisfacție și bunăstare și încurajează, totodată, egalitatea și echitatea, creând în acest fel un mediu în care fiecare persoană este tratată corect și cu demnitate.

Stay tuned! Povestea Organizatorului va continua.

Practică&Internship