Lansarea cărții „Viitorul război și apărarea Europei”, sprijinită de Leviatan Design2 min. de citit

Leviatan Design a sprijinit lansarea cărții „Viitorul război și apărarea Europei” de către think tank-ul New Strategy Center, care aduce în prim-plan aspecte relevante cu privire la securitatea Europei în contextul geo-politic actual și subliniază nevoia unei schimbări de paradigmă.

Scrisă de reputații experți americani în securitate și relații internaționale, Generalul (rez.) John R. Allen și Generalul-locotenent (rez.) Ben Hodges, precum și de profesorul britanic Julian Lindley-French, cartea „Viitorul război și apărarea Europei” reprezintă un demers extrem de important, pentru o mai bună înțelegere a amenințărilor cu care se confruntă în prezent Europa și a modului în care aceste amenințări ne pot afecta viețile. Volumul „Viitorul război si apărarea Europei” a apărut inițial în engleză și germană, iar acum este disponibil în limba română, fiind publicat la Editura Militară.

„Suntem onorați să putem susține apariția unor publicații precum „Viitorul război si apărarea Europei” în Romania, întrucât analiza strategică a mediului internațional de securitate oferită de autori cu vastă experiență la nivel internațional este absolut necesară societății românești. De la cetățeanul de rând, studenții în domenii de specialitate și până la factorii decidenți, cu toții avem de învățat”, a declarat Cătălin Podaru, director general Leviatan Design.

Evenimentul de lansare a cărții a avut loc la București și s-a desfășurat în prezența unuia dintre autori, Generalul-locotenent (rez.) Ben Hodges, și s-a bucurat de recenzii foarte bune din partea Ministrului Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a Minitrului Educației, Sorin Cîmpeanu, precum și a altor specialiști de renume.

Leviatan Design va continua să sprijine astfel de demersuri, care au un impact pozitiv la nivelul societății românești și pot contribui la depășirea cu bine a crizelor actuale. „Susținerea mediului de afaceri pentru publicarea unor astfel de inițiative rezultă din înțelegerea rolului multidimensional al companiilor în societate”, a afirmat Cătălin Podaru, director general Leviatan Design.
New Strategy Center, think tank-ul care a lansat cartea „Viitorul război și apărarea Europei”, este o organizație non-guvernamentală românească, specializată în politică externă, de apărare și securitate, care asigură un cadru de dezbateri pentru subiecte de maximă importanță pentru România. Detalii suplimentare despre New Strategy Center pot fi accesate aici: https://www.newstrategycenter.ro/home/.

Cartea „Viitorul război și apărarea Europei” poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Militare, la acest link: https://edituramilitara.ro/produs/viitorul-razboi-si-apararea-europei/.