Al cincilea cavaler al apocalipsei și noul M.A.D2 min. de citit

Susținerea proiectului de editare și publicare a cărții ”Al cincilea cavaler al apocalipsei și noul M.A.D”, scrisă de Dr. Harlan Ullman și a evenimentului de lansare, în parteneriat cu Asociația „New Strategy Center”.

La inițiativă Asociației „New Strategy Center”, editarea cărți ”Al cincilea cavaler al apocalipsei și noul M.A.D”, scrisă de Dr. Harlan Ullman, a fost tipărită și publicată în limba română.
Leviatan Design a făcut parte din acest proiect și a susținut atât demersurile asociației, cât și evenimentul de lansare de carte, care a avut loc în data de 02.09.2021, la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.

“Este o deosebită onoare și plăcere să putem sprijini lansarea și publicarea cărții d-lui Harlan Ullman, personalitate ilustră în domeniul securității și strategiei geopolitice. Cartea este ca o “profeție despre Prezent “ reușind să transpună contextul actual politic geopolitic și politic din America cu implicațiile internaționale într-un mod inedit.” – Catalin Podaru, Director General Leviatan Design

În paginile cărții, Dr. Harlan Ullman lansează un avertisment dramatic despre pericolele existențiale nerecunoscute până în prezent pentru națiune și oferă un plan de acțiune pentru combaterea sau diminuarea dezbinării unei națiuni.

Acronimul M.A.D înseamnă Massive Attacks of Disruption și înlocuiește conceptul din timpul Raboiului Rece, denumit Distrugere Reciprocă Asigurată.

Cartea a fost publicată de Editura Militară si poate fi achiziționată de aici:
Al cincilea cavaler al Apocalipsei și noul M.A.D. – edituramilitara.ro

New Strategy Center este un ONG care asigură un cadru de dezbateri pentru subiecte de maximă importanță pentru România, mai ales în domeniile în care țara noastră ar trebui să fie un furnizor/hub regional, precum și să substanțieze parteneriatul strategic cu SUA.
Mai multe detalii pe https://www.newstrategycenter.ro/cine-suntem/