Fundația „Hospice Casa Speranței”2 min. de citit

Din 2020  am acceptat invitația Fundației “Hospice Casa Speranței” de a le fi alături în demersurile lor de a oferi gratuit servicii integrate de îngrijire paliativă și educație persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

Am strigat la unison TEAM HOSPICE!

Echipa noastră a participat la competițiile sportive de alergare din București,
OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON și Bucharest Marathon (Maratonul internațional București) și efortul echipei a fost dedicat acestei cauze sociale, prin care am contribuit la strangerea de fonduri necesară tratamentelor membrilor asociației

Din 1992, HOSPICE Casa Sperantei există în Romania și este alături de copiii și adulții cu boli incurabile și defamiliile acestora. Pana acum, fundaţia a oferit servicii complete de îngrijire paliativă pentru peste 40.000 de oameni.
hospice.ro

“Să câștigi încrederea unei companii care te susține de fiecare dată când are ocazia, e o șansă la speranță pentru pacienții care au boli incurabile și pentru care îngrijirea paliativă înseamnă TIMP, alinare, demnitate. Despre încredere și un parteneriat care se materializează în clipe de viață prețuite este și colaborarea LEVIATAN și HOSPICE Casa Speranței. Există anumite cifre care, odată citite, au o semnificație atât de puternică pentru că știm povestea transpunerii lor! Iar povestea transpunerii cifrelor implicării Leviatan este o poveste despre cum binele se face prin oameni de bine, despre biruința șansei la acea îngrijire care face ca diagnosticul să fie, atât cât se poate, îmblânzit. Așadar, mulțumiri pentru un parteneriat generator de SPERANȚĂ”.

Mirela Nemtanu_2022
Mirela Nemțanu Director Executiv HOSPICE Casa Speranței