Asociația „Touched România”2 min. de citit

Asociația „Touched România” este un izvor de inspirație al faptelor bune.
Prin proiectele personalizate din semestrul al II-lea al anului 2021, sustinute in parteneriat cu voluntarii care se se implica în beneficiul mamelor si copiilor vulnerabili, am contribuit la misiunea asociației.

Proiectele realizate cu Asociatia Touched Romania au fost pline de creativitate si culoare.
Copiii, plasati in centrul maternal Casa Agar, au participat la ateliere de desen sustinute de noi si ne-au inspirat prin creatile lor sa ii promovam in paginile “Organizatorul de gânduri”.
Totodata, aceștia au pictat ornamente ludice de Crăciun, care au ajuns în cadourile corporate ale clienților noștri.
Am susținut atelierul de realizare prajituri de casă din cadrul asociatiei, în urma căruia a rezultat un delicios candy-bar.

Proiectul “Organizatorul de gânduri“ este foarte interesant pentru că a dat posibilitate copiilor din programele Touched România să fie creativi, să ne arate și nouă cum văd lumea noastră, a adulților și să viseze la un viitor mai bun. Donația primită va fi folosită pentru a ajuta acești copii minunați să aibă rezultate mai bune la școală și să reușească în viață.
Prin ornamentele de Crăciun create cu drag de copii, mamele și voluntarii de la Touched România, ei știu acum că nu sunt singuri, că munca lor este apreciată și că se pot baza pe prieteni ca voi. Mulțumim pentru această oportunitate și ne bucurăm să vă avem ca parteneri.“

natasa touched romania
Testimonial Natasa Ungureanu – Director Executiv Asociația ``Touched România``

Asociația „Touched România” este un ONG specializat în asistență social pentru copiii aflați în dificultate, mame ce au nevoie de suport sau familii cu copii ce nu pot susține cheltuielile lunare.
Casa Agar este un proiect al asociației care asigură copiilor şi mamelor adăpost, hrană, siguranţă, asistenţă medicală, medicamente, consilere şi o atmosferă caldă de încurajare şi prietenie precum şi un program educaţional de bază, astfel încât copiii lor să se poată integra în comunitate ca persoane independente şi productive.
Mai multe detalii pe touchedromania.org