Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu”

Proiectul cuprinde 22 de Obiecte de Investiţie printre care: Pavilion pentru Cazare, Sală de Sport, Infirmerie, Bloc Alimentar, Pavilion Multifuncţional pentru Învăţământ.

Licențe folosite

La baza activității noastre stau 43 de soft-uri licențiate și 645 de licențe din suita Autodesk și conțin programe precum Revit, Robot, CiVil 3D, Naviswork, Graitec Power Pack etc.

Vezi toate licențele

Amplasament: Craiova, jud. Olt
Dispunere nivele: P / subsol tehnic +P+3E
Suprafață: 1.148, 65 mp construiți / 5.100,65 mp expertizați
Tip proiect: Studiu de fezabilitate & Design & Build
Stadiu: În desfășurare

Din punct de vedere funcțional, obiectul 4, Sala de Sport, este structurată în două părți: o clădire P ce adăpostește sala de sport propriu zis și o clădire P+1E parțial în care se află spațiile anexe (vestiare, grupuri sanitare, sală de sport, depozit și spații tehnice).
Suprafața construită:1850 mp
Suprafața construită desfăşurată: 2050 mp.

Imobil compus din patru tronsoane, fiecare tronson având căi proprii de acces.
Regimul de înălţime: P + 3E.
Suprafaţa construită: 2.333 mp
Suprafaţa construită desfăşurată: 9.332 mp

Din punct de vedere funcțional, Pavilionul Multifuncțional este structurat în două părți: o clădire P+3 (ce adăpostește spații de învățământ și anexele acestora) și o clădire P+Mezanin (în care se află aula cu o capacitate de 605 persoane).

Între aulă și clădirea P+3 se află un corp de legatură prin care se face accesul principal.

Parterul cuprinde birouri, arhiva unității, anexe pentru depozitare, grupuri sanitare, hol principal de acces, foaier, garderobă, depozit de materiale, grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, aula.

Etajul 1 cuprinde cancelaria, arhiva școlară, cabinete, săli multifuncționale multimedia, birouri, săli comisie școlară, bibliotecă, săli de lectură, iar în corpul aulei, grupuri sanitare și anexe.

Etajele 2 și 3 cuprind săli de clasă, laboratoare, cabinete, grupuri sanitare.

Acestea sunt realizate pe un nivel și vor adăposti următoarele funcțiuni: atelier auto, stație de încărcat acumulatori, garaj tehnică auto, depozit comunicații și informatică, grup sanitar, încăpere pentru personal.

Acesta este realizat pe 4 niveluri S+P+E+E.th și are o capacitate maximă de aproximativ 540 persoane (la mese), adăpostind săli de mese pentru elevi, profesori și personal al Colegiului Național Militar “Tudor Vladimirescu”, bucătărie și anexe.
Subsolul cuprinde anexe și depozite aferente bucătăriei, vestiare pentru personal și spații tehnice.
Parterul cuprinde bucătăria, sala de mese pentru 196 de persoane, hol de acces cu garderobă și grupuri sanitare.
Etajul cuprinde anexe aferente bucătăriei, sala de mese pentru 344 de persoane cu separeu pentru profesori și grupuri sanitare.

Acesta este realizat pe 2 niveluri (P+E) și adăpostește cabinete medicale, săli de consultație, saloane pentru cazurile necontagioase și contagioase, oficii și săli de masa, precum și spațiile anexe specifice funcțiunilor medicale și administrative necesare asigurării asistenței medicale elevilor, profesorilor și personalului Colegiului Național Militar “Tudor Vladimirescu”.