Concursul PatriotFest 2021 organizat cu susținerea Leviatan Design2 min. de citit

În cadrul concursului de inovare românească în domeniul securității și apărării naționale, PatriotFest, organizat de Asociația New Strategy Center, sunt propuse proiecte inovatoare care pot contribui la infrastructura de apărare națională.
Pentru că punem accent pe tehnologii moderne și inovare în activitatea noastră de proiectare și construcție, a fost o onoare să susținem cea de-a 4-a ediție a singurului concurs de inovare românească, PatriotFest, alături de instituții din domeniul securității și apărării naționale, societatea civilă și mediul de afaceri privat.

În cadrul galei de premiere PatriotFest, care a avut loc în data de 12.01.2022 la Cercul Militar Național – București, Gabriel Marcu, Directorul Tehnic Leviatan Design, a înmânat premiul aferent loculului al III-lea, pentru realizarea și prezentarea prototipului unui sistem autonom de poziționare și urmărire solară, Dlui. Dr. ing. Bogdan Belean – cercetător științific în cadrul Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare.

Considerăm că prin această cooperare sprijinim dezvoltarea practicii „whole-of-society”- „whole-of-government” și considerăm că doar împreună putem contribui la progresul național.

Felicităm toți participanții acestui concurs și ne oferim în continuare suportul de a dezvolta oportunități de colaborare.

„Mă bucur să văd cum această inițiativă a crescut de la an la an, iar tematicile de concurs au devenit tot mai interesante și provocatoare din punct de vedere tehnologic. Și fiindcă vorbim de inovare și provocări într-un mediu de securitate atât de fluid, este evident că una dintre căile prin care putem crește împreună reziliența României, este cooperarea dintre instituțiile statului, societatea civilă și mediul de afaceri. PatriotFest este oglindirea perfectă a unei asemenea abordări de tip „whole-of-society”, „whole-of-government”. Deoarece compania Leviatan Design pune mult accent pe tehnologiile inovatoare în activitatea sa de construcție și proiectare, invităm membrii comunității PatriotFest să ne viziteze și să găsim astfel, chiar și eventuale oportunități de colaborare și de susținere a unor proiecte câștigătoare la concursul PatriotFest. Le urăm mult succes și vă asigurăm de tot sprijinul pentru susținerea inovării românești.”

Gabriel-Marcu---director-tehnic
Gabriel Marcu - Director Tehnic Leviatan Design

Mai multe detalii despre PatriotFest – patriotfest.ro