Back
Imagine reprezentativă

Practică&Internship 2024 @Leviatan

Alege Leviatan Design pentru programele de Practică și Internship 2024 și vei lucra la proiecte reale de inginerie civilă și construcții, într-o companie digitalizată, unde echipa realizează proiecte exclusiv în 3D, utilizează procese BIM, echipamente și tehnologii de ultimă generație.
Stagiile de practică și internship sunt concepute pentru ca tu să asimilezi cunoștinte noi despre procesele BIM, aplicate în proiectele Design & Build.

Experiența ta BIM începe aici!

În contextul lansării ediției 2024 a evenimentului ConstructFest, Leviatan Design a organizat un concurs, care se desfășoară în perioada 15.04.2024 (ora 09:00) – 21.04.2024 (ora 23:59) și se adresează tuturor studenților de la Universitatea Tehnică de Construcții București.

Accesează pagina noastră de Facebook sau Instagram, scrie comentariul “Practică & Internship @Leviatan” și dă-i tag unui coleg la postarea concursului și ai șansa să câștigi o pereche de ochelari VR Meta Quest 3.

În plus, la standul Leviatan Group de la ConstructFest, poți câștiga unul dintre cele 1.580 de premii garantate, pe care le-am pregătit pentru studenții de la UTCB.

Câștigătorul concursului va fi ales prin extragere online aleatorie, dintre persoanele admise în concurs, prin intermediul https://commentpicker.com/ și va fi anunțat în data de 24.04.2024, până la ora 17:00.

Facebook

Participă la concurs pe Facebook!

Instagram

Participă la concurs pe Instagram!

Beneficiile tale dacă alegi programele noastre de Practică & Internship

 • – Vei învăța proiectare și execuție în sistem BIM
 • – Vei fi implicat în proiecte reale
 • – Vei utiliza Revit, Navisworks, InfraWorks și alte softuri de ultimă generație
 • – Vei afla cum funcționează NavVis VLX, HoloLens 2, Apple Vision Pro și Meta Quest 3
 • – Vei vizita șantierele noastre

Cum se vor desfășura programele de practică și internship în 2024?

Programele nostre de practică și internship se desfășoară exclusiv la sediul nostru situate pe Splaiul Unirii Nr. 165, TN Offices 2, etaj 8, Sector 3, București.

Perioada de desfășurare a programului de parctică va fi stabilită în funcție de perioadă de practică a facultății.

Stagiile se desfășoară pe parcursul a 6 ore/zi, în intervalul orar 10:00-17:00 (1 oră pauză de masă).

La final, îți oferim certificat/adeverință care atestă finalizarea programului de practică și/sau de internship, precum și proiectele și fazele în care ai fost implicat.

Te invităm să completezi formularul de mai jos pentru a confirma interesul de participare la stagiile noastre.

Dacă vei fi selectat în programul de Practică și/sau de Internship, vei avea atât un coordonator, cât și un mentor care îți vor ghida activitatea pe parcursul întregului program.

Coordonatorul tău va fi unul dintre specialiștii de bază ai companiei noastre. El te va ajuta să te familiarizezi cu activitățile departamentului în care amândoi vă veți desfășura activitatea. El va monitoriza și coordona sarcinile tale zilnice, acordându-ți feedback permanent pentru a-ți îmbunătății performanța.

Mentorul va acționa ca sursă de suport și motivare pentru dezvoltarea ta profesională și personală. El va avea grijă ca tu să beneficiezi de toate avantajele programului de practică, astfel încât să îți îmbunătățești perspectivele angajării viitoare, indiferent de companie pe care o vei alege.

Gândurile studenților care au fost în practică în 2023

Gândurile studenților care au fost în internship în 2023

Studenți care ne-au devenit colegi

Giulia a reușit

A urmat cu succes programele de practică și internship la Leviatan Design în anul 2022, iar acum Giulia face parte din echipa Leviatan, în calitate de Inginer Proiectant Construcții în cadrul Departamentului Proiectare Structuri.

Teo a reușit

A ales să debuteze profesional alături de echipa Departamentului Planificare și Îmbunătățire continuă procese, după ce a parcurs în anul 2022 stagiile de practică și internship la Leviatan Design.

Andrei a reușit

Andrei a urmat cu succes programele noastre de #practică și #internship în anul 2023, iar acum face parte din echipa noastră, unde are rolul de Tehnician Proiectant în cadrul Departamentului de Instalații.

Leviatan @Târgul de Internshipuri de la Facultatea de Inginerie a Instalațiilor

banner-targul-de-internshipuri

Specialiștii Leviatan vor fi prezenți la Târgul de Internshipuri de la Facultatea de Inginerie a Instalațiilor din cadrul UTCB, pentru a prezenta oportunitățile de internship disponibile în cadrul grupului nostru de companii.

Te așteptăm la standul nostru, unde vei putea afla cum poți începe o carieră de succes în domeniul proiectării de instalații.

Beneficiile tale dacă alegi programul nostru de Internship

 • Vei învăța proiectare în sistem BIM
 • Vei fi implicat în proiecte reale
 • Vei utiliza MagiCAD for Revit, Urbano și Dialux
 • Vei afla cum funcționează HoloLens 2, Apple Vision Pro și Meta Quest 3

Aplică acum

Completează formularul și aplică pentru stagiul de Practică și Internship la Leviatan.
  Fii parte din comunitatea noastră online

  Astfel vei fi la curent cu toate programele și concursurile pregătite pentru studenți.

  Practică&Internship