Cine suntem?

Suntem o echipă de profesioniști ce include arhitecți, ingineri structuriști, designeri, ingineri de instalații, manageri de proiect care oferă calitate fiecărui proiect pe care îl dezvoltă, având ca scop comun furnizarea de valoare și rezultate, de servicii profesionale, precum și de soluții sustenabile și inovatoare pentru orice client.

Ne-am început activitatea în 2012, iar în condiții de declin economic, echipa noastră a reușit sa crească și să se impună în piață prin abordarea cu seriozitate și responsabilitate a proiectelor.

Fie ca este vorba de proiecte mai mici sau mai mari, noi aducem clienților avantajul unei proiectări judicioase și complete, atât în ceea ce privește planificarea investiției, optimizarea și previzionarea costurilor pe durata execuției, cât și valoarea adăugată prin siguranța și calitatea proiectelor finalizate.

Cunoaște echipa!

Suntem o echipă unită prin pasiune, creativitate, atenție, dedicare, perseverență și răbdare. Lucrând astfel, reușim să dăm fiecărui proiect unitate compozițională și prospețime, ordine, balanță și simetrie.

Suntem o echipă omogenă ce împărtășește pasiunea pentru excelență și calitate – de la concept, până la construcție și predare.

Suntem îndrăzneți și încrezători și oferim structurilor puterea de a proiecta, de a reda și de a transmite forță și valoare.

De ce să lucrați cu noi?

Cultură consecventă și deschisă

Avem o abordare deschisă și directă în ceea ce privește comunicarea, atât intern, cât și extern și încurajăm răspunsurile și sugestiile din partea tuturor.

Soluții creative și unice

Știm că fiecare proiect este diferit și, prin urmare, necesită, de fiecare dată, un alt fel de împletire între expertiză și experiență astfel încât să oferim soluții inovative.

Respectul pentru oameni și aprecierea contribuției lor

Recunoaștem contribuția fiecărui individ și oferim un mediu ce încurajează oamenii să-și folosească cunostințele și îndemânările, creându-le în același timp oportunități pentru a învăța mai mult și pentru a se dezvolta ca și indivizi.

Excelență și Etică

Oferim și lucrăm la standarde înalte și ne plac provocările. Toate proiectele se duc la bun sfârșit prin integritate, sinceritate și corectitudine.

Sustenabilitate

Construim pentru viitor, asigurându-ne ca proiectele îmbogățesc munca clienților noștri, economia comunității și reputația companiei noastre.

Energie și Entuziasm

Proiectele de succes se bazează pe energie, entuziasm și dedicarea oamenilor implicați. Ne străduim să oferim un mediu ce îi ajută să-și canalizeze aceste lucruri astfel încât să îi inspire în a da ce-i mai bun în fiecare zi.

Semnificație nume

Deși cunoaștem semnificația cuvântului Leviatan așa cum se face referire în Vechiul Testament (Psalmul 74:13-14), și anume creatura marină biblică, opțiunea noastră nu s-a bazat pe această percepție a cuvântului în discuție.

Alegerea numelui companiei își are originea în simbolistica lucrării fundamentale a filozofului englez Thomas Hobbes, Leviatanul. Incapabili să se bazeze la nesfârșit pe puterile lor individuale în efortul de a asigura trăinicie și mulțumire, Hobbes a teoretizat ideea că oamenii se unesc în formarea unui grup („commonwealth”). Astfel, acest grup, ca unitate, întruchipează o rețea de contracte asociate și devine cea mai înaltă formă de organizare socială.

Din perspectiva lui Hobbes, formarea acestei unități creează o entitate nouă artificială (Leviatanul), căreia îi sunt încredințate toate responsabilitățile privind ordinea socială și bunăstarea publică. Împrumutând concepția filozofului englez, am mers mai departe cu metafora, transformând această imagine în contextul lumii moderne în care trăim și ne desfașurăm activitatea, în cea a unei construcții economice complexe ce poate să cuprindă toate domeniile pe care, cu modestie, dorim să le acoperim.

Carieră

Compania noastră apreciază oamenii ce sunt motivați să învețe și să crească, oamenii care sunt mândri să fie productivi prin munca bine facută. Așa că, dacă ai o pregătire tehnică ce se potrivește cu serviciile pe care le oferim și dacă ești un jucător în echipă, te invităm să ne trimiți CV-ul tau. Te rugăm să nu uiți că vom răspunde doar CV-urilor ce se potrivesc cerințelor și nevoilor noastre.
In momentul de fata, asteptam aplicatiile dumneavoastra pentru urmatoarele posturi disponibile.

Trimite CV-ul tau.