Cine suntem?

Activitatea Leviatan Design a demarat în 2012 cu focus pe oferirea de servicii integrate de arhitectură și inginerie civilă și a evoluat, în cei 11 ani de activitate, la servicii complete pentru construcții de tip design&build.

Cu capital 100% românesc, compania noastră și-a făcut loc pe piața de construcții din România prin viziunea tinerilor antreprenori care au format-o, viziune care a fost încă de la început orientată pe dezvoltarea durabilă prin tehnologie și inovare. Leviatan Design a reușit să se distingă pe piața locală prin capacitatea sa de ADAPTARE, susținută ferm de digitalizarea și de automatizarea proceselor interne, dar și de metode de lucru inovative precum BIM și tehnologii moderne, devenind astfel promotori ai tehnologizării construcțiilor.

Vezi serviciile noastreVezi portofoliulVezi prezentarea PDF

Echipa

Echipa Leviatan reprezintă un organism complex care lucrează împreună pentru un scop unitar.

Prin îmbunătățirea și automatizarea continuă a proceselor interne din industria construcțiilor, am reușit să construim o ECHIPĂ SOLIDĂ, interconectată pe toate specialitățile, care generează standardizări proprii și know-how în piață, devenind astfel un exponent al ingineriei moderne.

Echipa noastră de profesioniști are cunoștințe tehnice temeinice și este formată din arhitecți, ingineri de instalații și specialiști în realizarea de structuri, manageri de proiect și personal administrativ, care oferă calitate fiecărui proiect pe care îl dezvoltă, având ca scop comun furnizarea de valoare și rezultate, de servicii integrate de la concept până la realizare, precum și de soluții sustenabile și inovatoare pentru orice client.

Pentru livrarea proiectelor la un nivel de calitate ridicat, echipa noastră dispune de toate resursele necesare. Toți proiectanții noștri au propria licență AEC completă, se utilizează în procesul de proiectare și în execuție dispozitivele HoloLens2, în conjuncție cu softuri de Mixed Reality precum Visual Live și Next BIM, cât și echipamente de ultimă generație de colectare și procesare a datelor, precum FARO Laser Scanner, drona Phantom 4 RTK.

Cătălin Podaru

General Manager

Alina Podaru

Chief Operating Officer

Gabriel Marcu

Chief Technical Officer

Andrei Turcu

Head of Architecture Office

Maria Văsi

BIM Implementation Manager

Cezar Crețu

Head of Structural Engineering Office

Marius Mladin

Head of MEP Engineering Office

Izabela Mladin

Head of Tendering Office

Andrei Vlădoi

Head of Technical Assistance Office

Romina Posea

Head of Planning & Continuous Improvement Office

Mirela Negru

Chief Financial Officer

Alexandra Kovacs

Chief Marketing Officer

Cristina Ilie

Head of Digital Twin Office

Gabriela Szatmari

Legal Advisor

Marian Crîșmaru

IT Manager

Sandra Tiron

Human Resources Office

Obiectivul nostru principal

este să oferim servicii integrate de inginerie în construcții de tip design & build având la baza metoda BIM, tehnologii și softuri de înaltă performanță și o echipă solidă de specialiști care asigură un nivel ridicat de calitate în toate proiectele livrate prin:
Furnizarea de soluții integrate de inginerie civilă și construcții, de la concept până la realizare, la cele mai înalte standarde de calitate
Servicii personalizate
Soluții sustenabile și inovatoare pentru client
Digitalizarea și tehnologizarea continuă a proceselor companiei
Consolidarea echipei și adaptarea rapidă la schimbările din domeniul construcțiilor

Misiune&Valori

Misiunea noastră este să ne menținem standardele de lucru la un nivel înalt de tehnologizare și performanță, să fim o construcție complexă care acoperă cu responsabilitate și colaborare domenii variate de activitate. Susținem munca în echipă pentru realizarea oricărui proiect de succes, pentru că fiecare individ are un rol unic în funcționarea sistemului companiei.

Valorile după care funcționăm sunt:

Respectul pentru oameni

Construim relații pozitive, pe termen lung, cu clienții noștri, partenerii de asociere, subcontractanții, furnizorii și colegii, care se bazează pe încredere, respect și colaborare.

Creativitate, adaptabilitate și flexibilitate

La nivel de individ, cu toții suntem diferiți și construim fiecare relație de lucru prin înțelegere și respect reciproc continuu și susținut.

Sustenabilitate

Proiectăm și construim pentru viitor proiecte sustenabile, asigurându-ne că soluțiile noastre îmbogățesc munca clienților noștri și economia comunității, protejează mediul înconjurător și susțin reputația companiei noastre.

Consecvență și deschidere

Prin comunicare deschisă și directă, atât în interiorul companiei, cât și în afara ei, considerăm că orice acțiune a noastră va fi liberă de orice fel de discriminare.

Energie și entuziasm

Abordăm orice provocare cu energie și entuziasm, condiție sine qua non pentru orice proiect de succes.

Etica

Deciziile noastre se bazează pe loialitate, iar toate proiectele se duc la bun sfârșit prin integritate, sinceritate și corectitudine.

Excelență

Menținem totul la standarde înalte de profesionalism.

Implicarea educațională

Ne implicăm activ la nivelul comunităților în care ne desfășurăm activitatea și vom continua să acționăm în sensul formării noilor generații de ingineri și specialiști în domeniul construcțiilor.

Wellbeing

Implicarea noastră începe din interior prin preocuparea permanentă pe care o avem față de mediul de lucru intern.
Ne angajăm să oferim un mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajații noștri și le oferim programe personalizate de dezvoltare personală și profesională.

De-a lungul timpului am desfășurat programe de dezvoltare personală, am sprijinit fiecare individ în propriul demers prin cursuri de specializare personalizate, am încurajat educația fizică prin facilitarea accesului în sălile de sport și în cadrul evenimentelor sportive, am realizat sesiuni de masaj și streching la birou, am pus la dispoziția colegilor resursele necesare pentru energizarea minții și a sufletului: fructe proaspete, cafea, cărți, petreceri tematice care să faciliteze socializarea și interacțiunea umană.

Vom continua să organizăm activitati de wellbeing în cadrul Leviatan Design și să susținem echipa să aiba un stil de viață sănătos și pozitiv.

Cum lucrăm?

Lucrăm cu energie și entuziam, aplicăm metoda BIM în proiectele noastre pe care le realizăm exclusiv în sistem 3D.
Folosim platforma inteligentă pentru proiectare în sistem BIM și anume BIM 360 (peste 115 licențe) cu module specifice precum Docs, Build și altele.
Utilizăm echipamente de tip dronă topografică și scannere laser pentru ridicările topografice și scanarea clădirilor, care ne oferă posibilitatea stocării unui volum mare de date, procesarea rapidă și precisă a informațiilor scanate și punerea la dispoziție a modelului 3D rezultat tuturor specialiștilor din domeniu, de la arhitect, proiectant până la inginer și constructor.
Prin investițiile continue ridicăm nivelul de performanță al echipei noastre și calitatea proiectelor livrate, devenind astfel un exponent al ingineriei moderne.
43 de softuri licențiate și 645 de licențe stau la baza activității noastre, fiecare proiectant având propria licență. Softurile utilizate fac parte din platforma Autodesk, fiecare proiectând având propria licență AEC completă, și conțin programe precum: Revit, Robot, CiVil 3D, Naviswork, Graitec Power Pack etc.
Utilizăm în procesul de proiectare și în execuție dispozitivele Mixed Reality, în conjuncție cu softuri de Mixed Reality precum Visual Live și Next BIM, care permit utilizarea Modelelor 3D în modul Mixed Reality sau Augmented Reality. Aceste dispozitive permit vizualizarea directă și imersivă într-un mod intuitiv a modelelor proiectate pe toate specialitățile, coordonarea facilă din teren cu specialiștii de la birouri, dar și vizualizarea de către beneficiar a modelelor proiectate pe site-ul lucrării.

Licențe

De ce „Leviatan” și „Mind Matter”?

Alegerea numelui companiei își are originea în simbolistica lucrării fundamentale a filozofului englez Thomas Hobbes, Leviatanul.

Incapabili să se bazeze la nesfârșit pe puterile lor individuale în efortul de a asigura trăinicie și mulțumire, Hobbes a teoretizat ideea că oamenii se unesc în formarea unui grup („commonwealth”).

Astfel, acest grup, ca unitate, întruchipează o rețea de contracte asociate și devine cea mai înaltă formă de organizare socială.

Din perspectiva lui Hobbes, formarea acestei unități creează o entitate nouă, artificială (Leviatanul), căreia îi sunt încredințate toate responsabilitățile privind ordinea socială și bunăstarea publică.

Împrumutând concepția filozofului englez, am mers mai departe cu metafora, transformând această imagine, în contextul lumii moderne în care trăim și ne desfașurăm activitatea, în cea a unei construcții economice complexe, ce poate să cuprindă toate domeniile pe care, cu modestie, dorim să le acoperim.

Motto-ul companiei, „Mind Matter”, exprimă triptic cele 3 ipostaze de acțiune:

  1. Care este produsul nostru, si anume materia minții;
  2. Care este abordarea față de provocările și cerințele clientului (we mind, our Client’s Matter);
  3. Care este acțiunea noastră în societate, și anume să modelăm cu mintea noastră materia.

Certificări

Preocuparea continuă pentru clienţii, angajații noştri şi mediul înconjurător, a făcut ca în decursul anilor, compania să se certifice în conformitate cu standardele internaționale ISO și legislația națională precum standardul ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, ISO 19650-1:2018, ISO 19650-2:2018, atestare ANRE de tip B, certificări ISU, certificări ale Biroul Național de Codificare Cod NCAGE:1HFFL, certificări reglementate de Autoritatea Aeronautică Civilă Română.
Totodată, prin prisma activității desfășurate, am fost evaluați de companii din mediul privat specializate în analize de piață și am obținut certificări ale competențelor profesionale astfel:


Locul 8 în TOP 10 IBC Focus (link aici)

Proiectare elemente de infrastructură de aerodrom și echipamente

Proiectare a sistemelor și instalațiilor de ventilare pentru evacuarea fumului și gazelor fierbinți, cu excepția celor de tip natural organizat

Proiectare a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu

Proiectare a sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor

Tip Bp pentru proiectare de instalații electrice exterioare/interioare pentru incinte/construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, la tensiune nominala de 0,4kV

Activități de inginerie, proiectare, consultanță tehnică și urmărire lucrări. Execuție lucrări construcții.

Activități de inginerie, proiectare, consultanță tehnică și urmărire lucrări. Execuție lucrări construcții.

Servicii de proiectare în BIM. Organizarea și digitalizarea informațiilor despre clădiri și lucrări de construcții civile, inclusiv modelarea informațiilor pentru construcții. Managementul informațiilor folosind modelarea informațiilor despre clădiri.

Servicii de proiectare în BIM. Organizarea și digitalizarea informațiilor despre clădiri și lucrări de construcții civile, inclusiv modelarea informațiilor pentru construcții. Managementul informațiilor folosind modelarea informațiilor despre clădiri: Faza de livrare a activelor.

Cod NCAGE:1HFFL pentru a fi utilizat în cadrul Sistemului de codificare NATO