POWERD BY GRAITEC
Testimoniale

ArDesign

"In industria ospitalitatii primordial este lucrul in echipa – arhitecti, structuristi, inginerii de instalatii si arhitectii de design interior trebuie sa comunice si sa se consulte in continuu pentru ca produsul final sa fie atat functional, cat si estetic. Echipa Leviatan a devenit pentru noi mai mult decat un colaborator, suntem cu totii practic aceeasi echipa."

Alina Roescu, Director ArDesign
ArDesign

Top Building

"Proiectele dezvoltate impreuna au fost complexe, iar implicarea echipei Leviatan a fost esentiala pentru ducerea lor la bun sfarsit. Asteptarile mele ca si intreprinzator si dezvoltator imobiliar au fost depasite datorita disponibilitatii, raspunsului prompt si profesionalismului cu care ni s-a raspuns"

Mohammed, Director General Top Building
Top Building

Spa Hotel Premier Palace

"Ca arhitect, este foarte importanta relatia cu clientul intrucat este fundamental sa stiu ce isi doreste sa obtina prin derularea unui anumit proiect. A implica echipa structurista inca din aceasta etapa s-a dovedit a fi o miscare foarte inspirata, intrucat inginerii de la Leviatan nu sunt doar foarte bine pregatiti, ci si inteleg necesitatea intelegerii nevoilor clientului"

Arhitect Gagea Nicolae
Spa Hotel Premier Palace

AVITECH

"Este bine cand ai colaboratori ce devin practic parte a echipei tale. AVITECH a reusit sa dezvolte proiecte de succes alaturi de echipa Leviatan, care a dat mereu dovada de profesionalism si implicare. Speram sa continuam aceasta colaborare si in viitor. "

Anton Roescu, Director General AVITECH
AVITECH

Imob Lux Construct

"Hotel & Spa Premier Palace” a fost un proiect plin de provocari pentru intreaga echipa datorita complexitatii si ritmului lucrarii si, in special pentru inginerii structuristi. Toate cerintele noastre au fost in detaliu analizate si indeplinite de catre personalul de la Leviatan Design care a dat dovada de un inalt profesionalism. Recomandam Echipa Laviatan Design pentru orice proiect indraznet ce presupune deschidere, cunostinte temeinice, rapiditate si implicare activa in executia proiectului."

Victor TENE, Director Imob Lux Construct
Imob Lux Construct