POWERD BY GRAITEC
OPTIMIZARE PROIECT
       Serviciul de Optimizare a Proiectului reprezintă un cumul de proceduri disciplinare derulate cu scopul de a identifica valoarea optimă pentru un proiect, asigurând o economisire începând de la costurile inițiale de investiții până la cele pe termen lung. Echipa urmărește ca prin eforturi organizate și investigații multi-disciplinare ce privesc costurile pentru toată durata proiectului (capital inițial, construcție, personal, energie, întreținere) să se ajungă la realizarea cu succes a proiectului la costurile cele mai mici ce permit și indeplinirea tuturor funcțiilor fundamentale/esențiale ale proiectului.

       Acest serviciu poate fi utilizat în toate fazele ale proiectului (propunere, proiectare, construcție), dedicat doar pe una dintre faze sau pentru întreg proiectul.        
 
       Printre avantajele implementării acestui serviciu se numără:
- o viziune externă poate aduce un punct de vedere nou ce poate genera soluții alternative
- toate părțile implicate în proiect (client/beneficiar, arhitect, proiectant, constructor, etc.) pot întelege mai bine scopurile funcționale și spațiale ale proiectului, identificând, clarificând și prioritizând în același timp obiectivele reale și finale ale Clientului
- se asigură că acea clădire va obține cea mai bună valoare de-a lungul întregii sale vieți