POWERD BY GRAITEC
Casa De Lemn MOGOSOAIA

CONSTRUIRE LOCUINŢĂ P+1E, garaj P și Sp+P, împrejmuire perimetrală

Mogoșoaia, Jud. Ilfov

Locuință P+1E

Structura de rezistenţă a clădirii  Parter + Etaj  este alcătuită din cadre din lemn,  cu stâlpi din lemn cu secțiunea 15x15cm la intersecțiile și la colțurile pereților, cu grinzi din lemn cu secțiunea 15x15cm și 15x20cm. Planșeul este din lemn, cu grinzi secundare rezemate pe grinzile principale.  Închiderile sunt realizate din structură din dulapi de lemn între care se pune termoizolația și se plachează cu plăci de OSB.

Fundaţiile sunt dintr-o talpă armată cu lăţimea de 55cm, şi o grindă de fundare cu grosimea de 25cm. Adâncimea de fundare este -2,30m faţă de cota ±0,00m (-1,00m faţă de cota terenului).

Structura de lemn a parterului va fi prinsă de fundații cu plăcuțe metalice fixate cu ancore chimice;

Acoperişul este de tip şarpantă din lemn rezemată pe scaune.

Garaj

Structura de rezistenţă a clădirilor  P și Sp+P   este alcătuită din cadre din lemn,  cu stâlpi din lemn cu secțiunea 15x15cm la intersecțiile și la colțurile pereților, cu grinzi din lemn cu secțiunea 15x15cm și 15x20cm. Planșeul este din lemn, cu grinzi secundare rezemate pe grinzile principale.  Închiderile sunt realizate din structură din dulapi de lemn între care se pune termoizolația și se plachează cu plăci de OSB.

Fundaţiile pe zona parter sunt dintr-o talpă armată cu lăţimea de 45cm, şi o grindă de fundare cu grosimea de 25cm. Adâncimea de fundare este -1,20m faţă de cota ±0,00m (-1,00m faţă de cota terenului).

Fundaţiile pe zona cu subsol (2 travei centrale) sunt dintr-o talpă armată cu lăţimea de 55cm. Adâncimea de fundare este -3,35m faţă de cota ±0,00m (-3,15m faţă de cota terenului). Structura subsolului e realizată din pereți din beton armat cu grosimea de 25cm. Fundațiile subsolului se racordează în trepte cu fundațiile zonelor parter;

Structura de lemn a parterului va fi prinsă de fundații cu plăcuțe metalice fixate cu ancore chimice;

Acoperişul este de tip şarpantă din lemn rezemată pe scaune.