POWERD BY GRAITEC

Leviatan Design isi va desfasura activitatea onest si etic oriunde in lume, isi va imbunatati continuu calitatea serviciilor, produselor si operatiunilor si isi va crea o reputatie onesta, corecta, respectata, responsabila, integra, de incredere si solida in afaceri.

Un comportament ilegal sau lipsit de etica din partea directorilor sau a angajatilor nu este in interesul societatii. Leviatan Design nu va compromite principiile sale pentru un avantaj pe termen scurt. Performanta etica a acestei companii este suma etica a celor care lucreaza aici. Astfel, este de asteptat ca fiecare dintre cei angajati sa adere la standarde inalte de integritate personala.

Directorii, precum si angajatii companiei nu trebuie sa permita ca interesele lor personale sa intre in conflict cu interesele companiei sau a clientilor sai. De asemenea acestia trebuie sa fie deosebit de atenti in evitarea reprezentarii companiei in orice tranzactie cu alte persoane cu care nu exista nici o afiliere de afaceri sau relatie.

Directorii si angajatii trebuie sa evite folosirea contactelor companiei in scopul avansarii afacerilor private sau a intereselor personale in detrimentul societatii sau a clientiilor sai.

Mita, comisioanele nelegitime sau alte remuneratii nu se vor acorda unei persoane sau organizatii in scopul de a atrage sau de a influenta activitatea companiei. Directorii si angajatii trebuie sa evite cadourile, gratuitatile, taxele, bonusurile sau divertismentul excesiv in scopul de a atrage sau de a influenta activitatea firmei.

Directorii si angajatii ai Leviatan Design vor veni de multe ori in contact cu, sau au in posesie informatii de proprietate, confidentiale sau sensibile si vor lua masurile corespunzatoare pentru a se asigura ca astfel de informatii sunt strict protejate. Aceste informatii, in numele companiei sau a clientilor ar putea include planuri strategice de afaceri, rezultatele operationale, strategii de marketing, liste de clienti, inregistrari de personal, achizitii viitoare, noi investitii, costuri de fabricatie, procese sau metode.

Informatiile de afaceri, confidentiale si sensibile despre aceasta companie, alte companii sau persoane fizice trebuie tratate cu sensibilitate si discretie.

Utilizarea abuziva a materialelor informative în legatura cu tranzactionarea titlurilor de valoare ale companiei poate expune o persoana la raspundere civila si sanctiuni in conformitate cu [ACT]. Actul interzice tranzactionarea sau recomandarea vanzarii sau cumpararii, valorilor societatii sau a clientilor. Se va tine cont de urmatoarele:

·            Pana ce materialul informativ nu a fost facut public de catre companie, un angajat nu il va dezvalui nimanui, cu exceptia celor din cadrul companiei ale caror pozitii necesita utilizarea informatiilor.

·            Angajatii nu trebuie sa cumpere sau sa vanda titluri de valoare ale societatii, inainte de a fi facute publice, publicul ne avand suficient timp pentru a absorbi informatia.

·            Angajatii nu trebuie sa cumpere sau sa vanda titluri de valoare ale altei companii, a caror valoare ar putea afecta compania inainte de a le dezvalui public.

 

Directorii si angajatii vor incerca sa raporteze toate informatiile cu acuratete si cu onestitate, se vor abtine de la colectarea de informatii concurente intr-un mod nelegitim si se va incerca evitarea compararii serviciilor si a competentei concurentei.

Personalul firmei se va supune tuturor legilor Egalitatii in angajare si va relationa cu respect si responsabilitate, viata personala nu va interfera cu capacitatea lor de a furniza produse sau servicii de calitate, fiind de acord sa dezvaluie un comportament lipsit de etica, necinstit, fraudulos si ilegal, sau incalcarea politicilor si procedurilor companiei.

Incalcarea acestui Cod de Etica poate conduce la disciplina, inclusiv posibila reziliere.

Amintiti-va ca un cod etic bun = afacere prospera.