As incepe cu “A fost odata …” A fost odata o firma, cu oameni frumosi si pregatiti, cu provocari multe, cu reusite mandre, dar si scapari neintentionate cu tensiune si nervi intinsi la maxim. Si cum e important sa construiesti mereu, sa cunosti cine e cel de langa tine, cu bune si cu rele, cu skill-uri de invidiat dar si cu preferinta pentru placinta cu mere sau mersul cu bicicleta, ne-am hotarat asa, intr-o zi melancolica de toamna pariziana, sa plecam la munte. Cu totii!

leviatan-design Ne-a intampinat o cabana calda, cu cerdac din lemn si piatra, cu animale multe (chiar si ponei J) si curte imensa ce indemna la cugetare, la odihna mentala si … padurea, padurea imensa din spatele ei ce parea sa  cuprinda nemarginirea.

leviatan-designDimineata ne-a gasit pe toti intr-o stare de relaxare, de nevoie de plimbare si apropiere de natura ….

leviatan-designIar dupa-amiaza a venit cu actiune! Un concurs ce a adus multe zambete, implicare si ocazia de a gasi resurse haioase si ingenioase de a rezolva probele.

Asa ca am pus umarul la treaba si am construit cu dibacie cladiri faimoase din piese mici si migaloase…

leviatan-designPrintre litere imprastiate amenintator pe coala mare, am descoperit cladiri faimoase, ingineri ce au schimbat lumea si proiecte indraznete ce pentru multi au parut vise fara temei …

leviatan-design

Am construit, asemeni inginerilor de la inceputuri, structuri de poveste, din elemente stranii ingineriei…

leviatan-design

Si, in final, am demonstrat ca si inginerii sunt artisti …

leviatan-designSi cum niciun concurs nu e concurs daca nu exista diplome, am fost cu totii premiati…

leviatan-designIar la lasatul serii, am petrecut printre vampiri, vrajitoare si printese, soricei si paianjeni si dovleci luminati misterios, cu mancare buna si muzica pentru momente ce devin amintiri dragi…

leviatan-designA fost frumos! Ne-am cunoscut mai bine, am depanat amintiri si am creat noi amintiri! A fost odata primul nostru teambuilding!

Sursa foto partial:

http://www.gainusademunte.ro/